[ English ]

rendezvényajánló: 

MizuMiskolc

 


Töltse családjával Miskolcon a nyarat! Tekintse meg kedvcsináló oldalunkat itt!

------------------------------------------

A Barlangfürdő aktuális információi

--------------------------------------------------------- 

AJÁNDÉKOZZON ÜDÜLÉST bármilyen alkalomra!

 

 

Miskolc

 

hamori_to
Hámori tó, Miskolc-Lillafüred

 

Miskolc város Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelye, az ország harmadik legnagyobb települése. A Bükk hegység kapujaként páratlan természeti környezet öleli körül a hosszan elnyúló várost. A közeli hegyek és tiszta vizű tavak egész évben kellemes kikapcsolódást jelentenek a város lakóinak és vendégeinek - kirándulásra, túrázásra, síelésre, horgászásra és strandolásra egyaránt kiválóan alkalmas Miskolc környéke.

 

függőkert
A lillafüredi függőkert kellemes sétát ígér a Palotaszállótól az Anna Barlangig.

 

függőkert fuggokert

Virágtér és labirintus a függőkertben

 


Az egész évben üzemelő miskolctapolcai bobpálya, Barlangfürdő, Kalandtúra Park, a lillafüredi hegyi vasút, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, az újmassai Őskohó páratlan élményekkel ajándékozza meg városunk látogatóit.

 

bobpálya bob

Téli-nyári bobpálya 

 

kalandpark

Kalandpark 

 

A fürdőzés kedvelőinek a Barlangfürdőn kívül ajánljuk figyelmébe a megújult, 2015-ben újranyitott Miskolctapolcai Strandot egész évben nyitva tartó wellness részlegével és szaunavilágával vagy a szintén újkeletű Selyemréti élményfürdőt, amely különleges élményelemekkel (pl. pezsgőágyak és pezsgőpadok, csúszdamedence, többféle élvezetes gyerekmedence) várja látogatóit.

 

 

barlangfurdo

 

Barlangfürdő


Selyemréti élményfürdő Gyermekmedence

 Selyemréti élményfürdő 

 

szaunatorony merulomedence

Miskolctapolcai Strand szaunatorony és merülőmedence

 

varoshaz_ter
Miskolc belvárosa: Városház tér a virágórával
erzsebet_ter

Erzsébet-tér háttérben az Erzsébet Fürdővel és az Avasi Templommal

 

Természeti környezetünk mellett kulturális programokban, látnivalókban is egész évben bővelkedik városunk: Miskolc rendezi az ország egyetlen téli szabadtéri fesztiválját, a Miskolci Kocsonyafesztivált a Miskolci Tél rendezvénysorozat keretein belül. Nyáron a Miskolci Nyár és ennek fő rendezvénye a Miskolci Nemzetközi Operafesztivál a Miskolci Nemzeti Színház szervezésében, valamint az ezzel egy időben zajló Miskolci Borfesztivál és Kézművesvásár biztosít folyamatos programokat. A Nagy Lajos király uralkodása alatt épült, felújított Diósgyőri Vár állandó panoptikuma mellett folyamatos színvonalas rendezvényekkel várja látogatóit: a Borsodi Fonó Folklórfesztivál, a Diósgyőri Várjátékok, a Kaláka Folkfesztivál, a Diósgyőri Várszínházi Esték, a Diósgyőri Várnapok minden évben magyar és külföldi turisták tömegét vonzza városunkba. A Miskolci Galéria állandó és időszakos kiállításaival, a Művészetek Háza változatos előadásaival, a Csodamalom Bábszínház gyermekprogramjaival szolgálja az Ön minél teljesebb kikapcsolódását.

A felsorolt programok csak töredékét alkotják Miskolc egész évben zajló eseményeinek. További programokért látogasson el városunk turisztikai portáljára!

 

 

szinva_terasz
Belváros - Szinva terasz (fent) és Hősök tere (lent) 
hosok tere

 

 

 


miskolczoo

MiskolcZoo

kisvasut

Lillafüred - Kisvasút

 

diosgyori_var

Diósgyőri vár

 


Ajánlott oldalak

Miskolctapolca honlapja

Miskolc város honlapja

DVTK

 

Helyi busz menetrend
Távolsági busz menetrend

MÁV menetrend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H 3519 Miskolctapolca Kiss J. u. 4.
Telefon: +36 (46) 422-330, +36 (46) 782-410 Fax: +36 (46) 422-331
E-mail: info@hotellido-miskolc.hu